Date	Time	Presentation/Activity/Speakers	Location
Friday 8/2	09:30	Opening Ceremony	Georgia Tech Marcus
	10:00 to 12:00	Sister City Symposium: Presentations and Q & A "Taipei's Transformation Strategies & Vision 2050," by Prof. Charles Lin 林欽榮 (45 min.); "Transportation Experience of Taipei" by Bing-Yu Chiu 邱秉瑜 (30 min.); "Story-Telling by Design" by Wen-Tai Hsieh 謝文泰 (30 min.)	Nanotechnology Research Center 345 Ferst Dr NW, Atlanta, GA 30318
	12:00 to 13:30	Lunch	Room 1117-1118 (Public Parking
	13:30 to 15:30	Sister City Symposium: Presentations and Panel Discussion "Atlanta Urban Transformation & the Beltline Vision," by Mr. Tim Keane, and Mr. Ryan Gravel (60 min.); and Whole Panel Discussion (40 min.)	Lot #4, pay meter)
	15:30 to 16:30	CAPASUS Hotel Guest Check-In	Atl. Marriott Northeast
	17:30 to 20:30	Welcoming Reception	Dynasty Restaurant
	21:00 to 22:00	President's Reception	Atl. Marriott Northeast
Saturday 8/3	07:30 to 08:30	Check-In and On-Site Registration	Atl. Marriott Northeast
	08:30 to 09:00	Opening Ceremony	2000 Century Blvd NE, Atlanta,
	09:00 to 09:40	Keynote Speech: Prof. Ellen Dunham-Jones "Recent Urban Transformation Trend, Atlanta as Example" (40 min.)	GA 30345 (Free Parking)
	09:40 to 10:20	Session 1: Dan Reuter, Atlanta Metro Area Vision & Issues (40 min.)	
	10:20 to 10:35	Coffee Break (15 min.)	
	10:35 to 11:55	Session 2: Charles Lin 林欽榮, "Regeneration & Innovation of Taipei" (40 min.) Yi-Chang Tsai 蔡宜長, "Intelligent and Sustainable Urban Transportation and Infrastructure" (40 min.)	
	12:00 to 13:30	Luncheon / New Member Introduction	
	13:30 to 15:30	Session 3: Bin-Yu Chiu 邱秉瑜, "Moving Around A City" (40 min.) Steve Lin, "Portman and Its Atlanta Cityscape" (40 min.) Wen-tai Hsieh 謝文泰, "Place-Making & Story-Telling" (40 min.)	
	15:30 to 15:45	Coffee Break (15 min.)	
	15:45 to 17:05	Session 4: Jan Lorenc, "Urban Public Arts and Place-Making" (40 min.) Ed Judd, "Art of Urban Living Around Atlanta BeltLine" (40 min.)	
	18:00 to 21:30	Banquet	Atl. Marriott Northeast
	21:00 to 22:00	Post-Banquet Party	Atl. Marriott Northeast

<mark>Sunday</mark> 8/4	08:30 to 10:00	Business Meeting, Vice President Vote Count (90 min.) 劉孟周、朱子宇主持	Atl. Marriott Northeast
		Opening Address – Mac Liu New President's Address – Fred Chu	2000 Century Blvd NE, Atlanta, GA 30345
		Vice President Vote Count Declaration – Hsiling Huang Vice President-elect Address – Catherine Chang Financial, PR, and Activity Report & Discussion State Representatives Report Business Discussion:	(Free Parking)
		1) Directory printing, distribution and privacy concern;	
		2) CAPASUS Foundation coordination / early career scholar	
		award program;	
		3) Multi-organizational mentoring structure;	
	10:00 to 10:15	Coffee Break (15 min.)	
	10:15 to 11:45	Track 4: Early Career Caucus (青年組) (90 min.) 4 presentations from the early career scholars' proposal submissions.	
		陳美蘭博士主持、管家義博士、陳英偉醫師提問	
		 Mei-Lan Chen Effectiveness of Mobile App Engagements on Cardiovascular Risk Factors and Physical Activity Behavior among Older Adults with Type 2 Diabetes in Taiwan 	
		2) Chi-Wei Chang Reynolds-Averaged Turbulence Modeling Using Deep Neural Networks with Local Flow Features – an Empirical Approach	
		3) Sheng-Yang Wang A Unified Bayesian Estimation Approach for Regression Analysis of Current Status Data Under Semiparametric Linear Transformation	
		4) Ying-Yu Chao Psychological Distress and Mental Health Services Use among Older Chinese Immigrants	
	11:45 to 12:00	Closing Remarks and Farewell (15 min.) 朱子宇主持	